LOKACIONI :

Sheshi Isa Boletini - Mitrovicë

EMAIL ADDRESS :

info@mallofmitrovica.eu

Për ne

MALL OF MITROVICA

Vendi i juaj i preferuar

Mall of Mitrovica është më shumë se një thjesht qendër tregtare; është një destinacion i plotë për të gjithë ata që kërkojnë një përvojë të paharrueshme blerjeje, argëtimi, dhe shijim të shkëlqyer ushqimi.

ÇFARË OFROJM

Përvojë të paharrueshme blerjeje, argëtimi, dhe shijim të shkëlqyer ushqimi

KU GJENDEMI

Na gjeni në qytetin e Mitrovicës në Sheshin Isa Boletini pran lumit Ibër

MISIONI JONË

Të ofrojmë gjithmonë një ambient të ngrohtë dhe mikpritës për klientët tanë

MALL OF MITROVICA

Nëse jeni pas blerjeve të fundit dhe koleksioneve të markave më të njohura ndërkombëtare, Mall of Mitrovica është vendi i duhur për ju. Dyqanet e kësaj qendre tregtare ofrojnë një gamë të gjerë të produkteve, duke filluar nga moda e fundit, elektronikë, kozmetikë, dhe shumë të tjera. Ambienti i shkëlqyer dhe organizimi i rafteve bëjnë blerjen tuaj një eksperiencë të këndshme dhe të lehtë.

Për ata që kërkojnë argëtim dhe relaksim, Mall of Mitrovica është një kornizë e përsosur. Restorantet dhe kafenejtë e kësaj qendre tregtare ofrojnë një shpërthim shije dhe aromash, duke shërbyer një gamë të gjerë kuzhine. Nga ushqimi tradicional lokal deri te alternativat ndërkombëtare, kjo qendër tregtare ka diçka për të gjithë. Ambienti i këndshëm dhe shërbimi i shkëlqyer bëjnë që çdo vizitë të jetë një përvojë gastronomike.

Për familjet me fëmijë, Mall of Mitrovica ofron më shumë se sa blerje. Zonat e lojërave për fëmijë janë vend i përsosur për të lënë fëmijët të argëtohen në një ambient të sigurt dhe të mbrojtur. Aktivitetet dhe lojërat e organizuara bëjnë që fëmijët të kenë një kohë të mrekullueshme, duke bërë vizitën tuaj të kësaj qendre tregtare edhe më të paharrueshme për të gjithë familjen.

Mall of Mitrovica ka arritur të krijojë një ndjenjë të veçantë të komunitetit dhe është vendi i preferuar për takime sociale dhe aktivitete të ndryshme. Me një atmosferë të këndshme dhe shumë mundësi për të shijuar, ky destinacion është padyshim një pjesë e rëndësishme e jetës së përditshme në Mitrovicë dhe zonat përreth.

Scroll to Top