LOKACIONI :

Sheshi Isa Boletini - Mitrovicë

EMAIL ADDRESS :

info@mallofmitrovica.eu

Brendet

PARTNERËT TANË

SUPER DYQANET

Mall of Mitrovica ofron mbi 35 super brende me veshmbathje, aksesorë dhe restaurante ekskluzive, duke bërë blerjet tuaja një përvojë të jashtëzakonshme.

BËHUNI PJESË E JONA

DËSHIRONI TË HAPNI BIZNES TEK NE? KEMI VEND TË LIRË PËR JU

Scroll to Top