LOKACIONI :

Sheshi Isa Boletini - Mitrovicë

EMAIL ADDRESS :

info@mallofmitrovica.eu

VENDI KU

KREJT I KI

MALL OF MITROVICA

Një oazë e shopping-ut dhe argëtimit, ku mund ti gjeni të gjitha nevojat tuaja në një vend.

Merrni njoftimet për çdo event në qendrën tonë.

MALL OF MITROVICA

Vendi i juaj i preferuar

Mall of Mitrovica është më shumë se një thjesht qendër tregtare; është një destinacion i plotë për të gjithë ata që kërkojnë një përvojë të paharrueshme blerjeje, argëtimi, dhe shijim të shkëlqyer ushqimi.

0
Hapësira e qendrës
0 +
Brende
0 +
Vizitor në 3 muajt e fundit
PARTNERËT TANË

SUPER DYQANET

Mall of Mitrovica ofron mbi 35 super brende me veshmbathje, aksesorë dhe restaurante ekskluzive, duke bërë blerjet tuaja një përvojë të jashtëzakonshme.

MALL OF MITROVICA

GJITHMONË ME JU ME AKTIVITETE TË NDRYSHME

Ne jemi afër klientëve gjithmonë duke organizuar aktivitete të ndryshme, si ato për fëmijë por gjithashtu edhe zbritje të ndryshme ku klientët mund të ndjehen si në shtëpin e tyre. 

ÇFARË THONË VIZITORËT TANË?

RECENT BLOG

LATEST NEWS AND BLOG

Quam amet tristique adipisicing incididunt arcu, excepturi molestie turpis deserunt ducimus malesuada minus mauris veniam.

LE TË MBESIM NË KONTAKT

NA KONTAKTONI PËR MË SHUMË INFORMACIONE

LOKACIONI

Mall of Mitrovica - Sheshi Isa Boletini - 40000 Mitrovicë

MANAGEMENT

Mall of Mitrovica - Sheshi Isa Boletini - 40000 Mitrovicë

Scroll to Top